fbpx

Lakitoimisto Helsinki

BOWA Legal logo white

Ratkaisukeskeinen ja helposti
lähestyttävä lakitoimisto Helsingissä.

Lakitoimisto Helsinki

BOWA Legal logo white

ratkaisukeskeinen ja helposti
lähestyttävä lakitoimisto.

Lakitoimisto Helsingissä

BOWA on ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä lakitoimisto Ruoholahdessa Helsingissä. Me BOWA:lla ymmärrämme sekä taloutta että juridiikkaa, minkä vuoksi liikejuridiikka on meille luontevaa. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä sekä niiden yrittäjiä.

Lakitoimistomme sijaitsee Helsingin käräjä- ja hovioikeuden välittömässä läheisyydessä, Technopolis Ruoholahdessa. Toimistomme on täysin digitaalinen, minkä vuoksi Helsingin lisäksi palvelemme asiakkaamme ovat kaikkialta Suomesta. Lue lisää lakitoimisto BOWA:sta ja lakipalveluistamme.

BOWA:lla me lakimiehinä näemme pelkän juridiikan sijaan asiakkaan liiketoiminnan aina kokonaisuutena, minkä vuoksi tarjoamme ratkaisuja, jotka ennen kaikkea edistävät liiketoimintaasi. Tiedämme, että yhdistämällä lain ja talouden osaamisemme, asioita tehddän fiksummin ja saavutetaan parhaat liiketoiminnan tulokset. 1+1=3.

Ratkaisukeskeinen lakitoimisto Helsingissä.

Miksi asiakkaat valitsevat BOWA:n?

BOWA:n lakimiehillä on pitkä kokemus yritysjuridiikasta. Erikoisosaamistamme on lain ja talouden yhdistäminen – autamme sinua tekemään liiketoiminnallisesti järkeviä ja juridisesti päteviä ratkaisuja.

Lakimiehemme ovat helposti lähestyttäviä ja puhumme juridiikasta kielellä, jota asiakkaamme ymmärtävät. Saat meidät kiinni soittamalla, sähköpostitse sekä Whatsappilla. Olet koska tahansa tervetullut lakitoimistollemme Ruoholahteen!

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Sain omaan lakitekniseen ongelmaani mahdollisimman pätevää ja asiantuntevaa palvelua BOWA Legalilta, ja voin lämpimästi suositella yhtiön palveluita kenelle tahansa. Kyseessä on alalleen harvinaisen hienolla tavalla omistautunut lakiyhtiö, joka paneutuu asiakkaiden tilanteisiin pieteetillä, ja joka pyrkii lisäksi aina löytämään asioihin parhaan mahdollisen ratkaisumallin.

Asiointi Matin ja Paulan kanssa on kaikin puolin erittäin ystävällistä, erittäin selkeää ja mutkatonta.

Juha Peltonen

yrittäjä, toimitusjohtaja

Käytimme osan innovaatiosetelin budjetista kansainvälistymisstrategian juridiseen puoleen. Yhteistyössä oli parasta se, että meidän tarpeisiin keskityttiin huolella ja koko yhteistyön pohja perustui jatkuvasti siihen ajatukseen, kuinka meille eli asiakkaalle tuotetaan eniten lisäarvoa suhteessa budjettiin. BOWA taisi löytää meidänkin suosittelemana vielä uuden asiakkuuden - tämä lienee paras tapa osoittaa se, että olimme aidosti tyytyväisiä palveluun.

Jakoa Enterprise

Olimme tyytyväisiä. Pienissä lakifirmoissa kuten tässä BOWA:ssa on usein parempaa juuri se, että suhun keskitytään huolellisesti, vaikka edustaisitkin itse asiakkaana pienempää yritystä.

Nico Hötti

Yrityksen lakiasiat hoituvat niin, että asiakaskin ymmärtää. Erityiskiitos selkeästä laskutuksesta.

Patrik Heino

Markkinointi Uikkanen Oy

Paula on erittäin ammattitaitoinen. Suosittelen varauksetta.

Jyri Kytöharju

Atria

Erittäin ammattimaista ja mukavaa palvelua. Matin saa aina tarvittaessa kiinni, joka on lakimiehille harvinaista. Suosittelen!

Jaakko Jääskelä

Kiitos muutenkin avustasi tässä jupakassani, ilman apuasi tilanne olisi aivan toinen. Jos minulla joskus tulee tarvetta, niin tiedän kyllä keneen olla yhteydessä.

Henkilöasiakas

Työsuhderiita-asiassa

Olin erittäin tyytyväinen BOWA Legalilta saamaani palveluun, sekä saamiini päteviin ja asiantunteviin neuvoihin. Tässä yrityksessä palvelee alalleen todella omistautuneita ja kohteliaita henkilöitä, joiden laajaa ammattitaitoa voi lämpimästi suositella!

Henkilöasiakas

Erikoisosaamisalueemme

Erikois-osaamisalueemme

RIIDANRATKAISU

BOWA:n lakimiehillä on vuosien kokemus oikeudenkäynneistä. Autamme asiakkaitamme pääsemään sopimukseen ja sovintoneuvotteluiden kariutuessa avustamme oikeudenkäynnissä.

Lue lisää

VEROTUS

Mietityttääkö verotukseen liittyvät kysymykset? Haluatko optimoida verotusta tai hakea ennakkoratkaisua? BOWA:n lakimiehet auttavat sinua verotuksen suunnittelussa sekä veroprosesseissa kuten valitusten laatimisessa.

Lue lisää

SOPIMUKSET

Lakitoimistomme on erikoistunut liikejuridiikkaan ja hoidamme kaikki yritysten sopimusasiat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Saat kauttamme kaikki tarvittavat sopimukset kohtuulliseen hintaan.

Lue lisää

YHTIÖOIKEUS

BOWA on erikoistunut yritysjuridiikkaan. Toimimme ammattitaidolla yritysten neuvonantajina, laadimme yritysten asiakirjat ja avustamme yhtiöoikeudellisissa oikeudenkäynneissä sekä välimiesmenettelyissä.

Lue lisää

Ratkaisukeskeinen lakitoimisto Helsingissä.

Yrityksesi tunteva ja taloutta ymmärtävä lakimies auttaa ratkaisemaan hankalatkin ongelmat ja välttämään niihin joutumista tulevaisuudessa. Saat lakitoimistostamme asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua kustannustehokkaaseen hintaan. Lakimies pikavalinnassa on yrityksesi tärkein menestystekijä!

Lakimiehemme

Paula Bock

Managing Partner

• Verotus • Riidanratkaisu • Hevosoikeus •

Lakimies Matti Vansén

Matti Vansén

Co-Founder

• Rahoitus • Yhtiöoikeus • Fintech •

BOWA:n osakas ja lakimies Matias Isotalo

Matias Isotalo

Partner

• Riidanratkaisu • Yhtiöoikeus • Sopimusoikeus •

Lakimies Valtteri Gundersby BOWA Legal Oy

Valtteri Gundersby

Legal Counsel

• Verotus • Yhtiöoikeus • Hevosoikeus •

Asiakkaamme ovat pääasiassa eri kokoisia yrityksiä. Lue lisää asiakastarinoita täältä.

Varaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!​

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.